Partners en sponsors

team dl Sponsor Team Driven by Passion Magic Marine
Sponsor Driven by Passion Qube Sponsor Team Driven by Passion Chemona
sponsor Team Driven by Passion Harken sponsor Team Driven by Passion Powerbar
Logo Frans Swinkels

Word ook onderdeel van ons team als sponsor of vriend!
Om op koers te blijven richting de Olympische Spelen in Rio de Janeiro kunnen we niet zonder financiële steun. We hebben uitgerekend dat we nog +/- 8000 zeemijlen a 10 euro zullen maken in onze trainingen en wedstrijden t/m de Spelen.

Partners en sponsors Team Driven by Passion
Onze kans om Nederland te vertegenwoordigen en te strijden voor een medaille hangt af van sponsoren. Wij willen hier heel professioneel mee omgaan. Afhankelijk van uw bijdrage kunt u rekenen op exposure op onze boot, zeilen, kleding en website.

Vriend ‘Klein maar fijn’
We krijgen weleens de vraag van mensen of ze ons kunnen supporten zonder er gelijk een groot bedrag aan te koppelen. Daarom hebben we nu de optie om Vriend te worden. Iedereen kan Vriend worden van Driven by Passion. Als vriend levert u een financiële bijdrage aan onze Route naar Rio. Uw donatie wordt uitgebeeld in zeemijlen, waarmee u ons van wedstrijd naar wedstrijd helpt. Het is zowel privé als zakelijk mogelijk om vriend te worden.

Wij hebben een aantal opties voor u beschikbaar:

25 mijl €250,-
– Nieuwsbrief
– Team cap

50 mijl €500,-
– Nieuwsbrief
– Team cap
– Uitnodiging Vriendendag

100 mijl €1000,-
– Nieuwsbrief
– Team cap
– Uitnodiging Vriendendag
– Verloting van een zeilclinic door Driven by Passion

Sponsor of Vriend worden gaat heel eenvoudig:
U kunt een mailtje sturen met uw gegevens naar info@drivenbypassion.nl, of plaats een reactie op deze site met vermelding van uw contactgegevens. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Wij bedanken u hartelijk voor uw donatie!