Update: start 2016

Na een lange periode is het weer de hoogste tijd voor een update, want in de afgelopen periode is er weer veel gebeurd.

Herstel
Nadat Coen tijdens een training op de racefiets zijn sleutelbeen had gebroken, begon een zware periode van herstel en revalidatie. Hierdoor is ons trainingsschema ietwat aangepast. Afgelopen december zijn we weer samen naar Rio gegaan en hebben we weer samen op het water kunnen trainen. Momenteel traint Coen weer volop in de fitness om zijn schouder in topconditie te krijgen.

IMG_1517 IMG_1516

Nieuwe aanwinst
Sinds een aantal weken kunnen we vol trots melden dat we ons team hebben versterkt met een nieuwe coach. Naast onze vertrouwde, technische expert Mischa Heemskerk is ons team aangevuld met Guido Alkemade. Guido is gespecialiseerd in focus op het teamproces en zal ons team vanuit zijn coach-rol aanvullen. Net als Mischa Heemskerk is Guido Alkemade een bekende naam in de zeilwereld. Naast dat hij in 1984 zelf heeft deelgenomen aan de Olympische Spelen (470), is Guido altijd betrokken gebleven bij de professionele zeilsport, zowel op de voorgrond als op de achtergrond. In 2014 begeleide hij Nicolas Heiner (laser) naar een gouden medaille op het WK.

Guido

Sportvrouw en Sportman 2015
Het nieuwe Olympische jaar is goed begonnen! Ondanks dat wij beide in andere regio’s wonen, worden hun resultaten op eenzelfde manier erkend! Op 10 januari 2016 vond het West-Friese Sportgala plaats waar Coen werd verkozen tot Sportman van het jaar op basis van de teamresultaten in 2015. Ook het Westland wees Mandy aan als Sportvrouw 2015 op basis van de mooie teamresultaten in 2015 tijdens hert Westlandse Sportgala op 12 januari 2016.

 303545120160110-DSC_8307-Large

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *